PDA

View Full Version : Power up problem on a Cray EL98



Gazzalodi
January 7th, 2005, 09:57 PM
Greetings all,

A friend and I recently acquired a Cray EL98. On power up we are receiving a Memory PS error. The memory voltage at the test point is 5.4VDC, but since we have no documentation on the EL we don't have a clue if this is a good thing or not. So if there are any EL98 Techs out there, or someone who has a copy of "Cray Y-MP EL Computer System Hardware Troubleshooting and Maintenance Manual (CMM-0431-0A0)" we would really appreciate any assistance with this problem.

Thanks,
Dave

machine
June 1st, 2005, 01:15 AM
Try calling Cray. They might give you some help on what to do. They'd probably be delighted to hear from you.

How old is it ?

patscc
June 1st, 2005, 11:44 PM
Oohh, a supercomputer just the right size to hug.
I want one. Until some one gives me one, I guess I'm sol.

What's it running, UNICOS ?
Have you looked at CrayDoc ?
The 5.4 sounds spot-on, but might be off on what I think the memory technology is. Possibly a secondary supply line ?
How many mem boards are in the beast ?

Have you tried posting to
comp.unix.cray
where the hard-core Cray junkies hang out.

patscc

Gazzalodi
July 4th, 2005, 02:33 PM
Well we received a new power supply from a kind sole. The EL boots to System Ready. Unfortunately, we not appear to have a faulty IOS Winchester drive. We have successfully imaged off the contents of the drive and are now searching for a Seagate ST1239N hard drive. Slow but steady progress is being made.

Cheers