PDA

View Full Version : Looking for Zork I



irishmike
October 12th, 2009, 03:56 PM
Hope someone can help me find Zork I for any of my platforms... COCO 3, Amiga, or Atari ST.

Would love an original copy and would pay for shipping and reasonable amount for original game.

Feel free to PM me if you can help.

Dr_Acula
October 12th, 2009, 09:23 PM
Attached is ZORK1 for CP/M. I also have 2 and 3 if you are interested.

Can you run CP/M on any of your machines? (If not, the Altair SIMH is a free download)

The text below was captured from running it on the SIMH:


C:\N8VEM\AltairSIMH>altairz80 all

Altair 8800 (Z80) simulator V3.7-3 build 1016 (scp created Apr 20 2008 at 13:01:
09 with gcc 4.2.3)


64K CP/M Version 2.2 (SIMH ALTAIR 8800, BIOS V1.27, 2 HD, 02-May-2009)

A>zork1
ZORK I: The Great Underground Empire
Copyright (c) 1981, 1982, 1983 Infocom, Inc. All rights
reserved.
ZORK is a registered trademark of Infocom, Inc.
Revision 88 / Serial number 840726

West of House
You are standing in an open field west of a white house, with
a boarded front door.
There is a small mailbox here.

>e
The door is boarded and you can't remove the boards.

>w
Forest
This is a forest, with trees in all directions. To the east,
there appears to be sunlight.

>

irishmike
October 13th, 2009, 01:13 AM
@dr acula: thanks. 2 and 3 would be nice too.

tezza
October 13th, 2009, 02:24 AM
Thanks! That would go well on my Kaypro. Also interested in 2 and 3.

Tez

channelmaniac
October 13th, 2009, 06:36 AM
Thanks! That would go well on my Kaypro. Also interested in 2 and 3.

Tez

You have been eaten by a grue.

irishmike
October 13th, 2009, 06:42 AM
that happens to the best of us :-)

ahm
October 13th, 2009, 07:39 AM
The attached file contained copyrighted software and has been removed by the moderation staff.
Thanks for your cooperation.

nathan
October 13th, 2009, 06:10 PM
You didn't list IBM PC in your list of platforms, but on the off chance that you do actually have a DOS machine hanging around I have an original Zork I disk on 5.25" floppy.

irishmike
October 13th, 2009, 06:16 PM
I do have a dos machine but it doesn't have a 5.25 drive, but I suspect I could remedy that. PM me and we'll talk terms.