PDA

View Full Version : Wyse WY285 stuck in PC mode



SunDown79
May 10th, 2014, 12:04 PM
Ok so while trying to get an Altos machine going I set my Wyse terminal to PC mode (or something like that) and now none of my setup keys etc work anymore.
It looks a bit like it made itself in a full standard pc keyboard.

Does anyone know how I get back into the setup again ??

Thanks!!

Stefan.

Doug G
May 10th, 2014, 03:46 PM
Shift + setup is what my memory tells me, but I'm not real familiar with that model wyse.

Chuck(G)
May 10th, 2014, 04:11 PM
There was a trick with some of the Wyse network terminals to power the terminal off, then hold down the G key while powering the terminal on--this should reset the terminal to factory defaults.

I have no idea if it'll work on yours, but it's worth a try.

SunDown79
May 10th, 2014, 04:18 PM
Chuck you're the best! The G thing worked :) Thanks!

Chuck(G)
May 10th, 2014, 05:11 PM
Just a lucky guess. :)

woodchips
July 7th, 2015, 08:48 AM
Genius, thanks, shift SETUP gets you in.