PDA

View Full Version : QuikMenu III Icons



PeterNC
May 24th, 2014, 05:54 AM
Does anyone know whether icon packs for QuikMenu III exist? :D The product catalog back in the day mentions a pack.

Caluser2000
May 24th, 2014, 11:14 AM
Yes it existed but when I bought my copy of QM III, I never elected to purchase the icon pack. Used the money for NeoPaint Pro Pack,which has NeoShow included, instead. QM III has it's own icon editor anyway. With EMS you could have background images as well. The exchange rate was'nt terribly great back then to justify getting the icon pack.

NeoSoft are still in existence and their contact phone number hasn't changed http://www.neosoftware.com/contact.html

PeterNC
May 24th, 2014, 12:57 PM
Thanks. Neosoft replied that they may have it but no computer to check it. I offered to check it for them in case they find the diskette in their archive. :)

Caluser2000
May 24th, 2014, 01:02 PM
Good stuff. I'm also willing to test it out, being an old NeoSoft customer n'all ;)
Some of the older stuff is still available for purchase http://www.neosoftware.com/order-legacy.html and no dought ad free. Full screen as well!!! It's nice software.

PeterNC
May 24th, 2014, 02:55 PM
I would pay for the icon pack. I will have to wait and see whether they respond to my request. :)

Shadow Lord
May 25th, 2014, 10:33 AM
Good stuff. I'm also willing to test it out, being an old NeoSoft customer n'all ;)
Some of the older stuff is still available for purchase http://www.neosoftware.com/order-legacy.html and no dought ad free. Full screen as well!!! It's nice software.

Legacy SW, with no updates and no support, but still asking full price? I'll pass. Now if they dropped their price to $5 or so for electronic delivery (I mean really every sale is a profit no? No cost what so ever outside of the bandwidth to dl it) I would buy one ASAP. I wish authors/companies with old vintage SW would get on the bandwagon of selling their SW (which has gone unsold for decades) for cheap (ala app stores). We get quality SW back for our vintage systems and they make a tiny bit of profit. Win win.

PeterNC
May 26th, 2014, 11:08 AM
NeoSoft got back to me today. You can download the official icon expansion pack here: https://drive.google.com/file/d/0B1s--ZfwkGSMUTdpdkctVWVuakE/edit?usp=sharing. :)

Shadow Lord
May 26th, 2014, 12:42 PM
NeoSoft got back to me today. You can download the official icon expansion pack here: https://drive.google.com/file/d/0B1s--ZfwkGSMUTdpdkctVWVuakE/edit?usp=sharing. :)

Maybe I am doing something wrong but I can only DL the ZIP file and not the install.exe.

Stone
May 26th, 2014, 01:26 PM
Maybe I am doing something wrong but I can only DL the ZIP file and not the install.exe.DUH, the EXE is in the ZIP. :-)

Shadow Lord
May 26th, 2014, 01:47 PM
DUH, the EXE is in the ZIP. :-)

Well, what do you know it was in there. I guess I was doing something wrong. Thanks!

PeterNC
May 26th, 2014, 05:34 PM
You need to copy the install and ZIP to the QM directory: otherwise it will throw back a typical DOS "file access denied" error. :-)

dr.zeissler
June 3rd, 2014, 06:10 AM
What does QMIII need ? XT/AT Ega/VGA ?

PeterNC
June 4th, 2014, 09:16 AM
Video Mode Command
------------------------------
Hercules 7.0
CGA 1.4
EGA 640x200 3.0
EGA 640x350 3.1
EGA 64K 4.0
VGA 640x200 9.0
VGA 640x350 9.1
VGA 640x480 9.2
AT&T 8.5
IBM 8514 640x480 6.0
IBM 8514 1024x768 6.1

http://jasonwilliams400com.startlogic.com/snor/weeds/QuikMenu_III/Documentation/QuikMenu_III_Readme.txt