PDA

View Full Version : Ventilo (Voice over IP) Server up & running! (I'm serious this time!)



atari2600a
November 5th, 2006, 09:49 PM
I have it running on a rig that's on 24/7! It's finally up!!!! (Yes, I proofed it myself on another connection)

IP = 67.172.165.160
Port = 3784 (default port)

Client: http://ventrilo.com/download.php

Log on whenever! (I'm suspended for fighting*, so I'll be home all day till Thursday...)

...& yes, dial-up bandwidth is MORE THAN ENOUGH!!!!!(apperantly a common misconception)


*B!7CH wouldn't stop saying 5H!7 about my girlfriend!

NathanAllan
November 6th, 2006, 06:18 AM
For some strange reason I can't get sound to go into this darned computer :( I'm gonna try anyway, even if I can't make any noise.

Nathan

atari2600a
November 6th, 2006, 12:02 PM
Click the "Chat" button, & then check the "Enable TTS" box, it will enable a Microsoft Sam voice which I believe can be heard by anyone outside of chat...

bbcmicro
November 6th, 2006, 12:29 PM
Linux Client "In development" --meh.

atari2600a
November 6th, 2006, 12:37 PM
Maybe use Wine?

bbcmicro
November 6th, 2006, 12:39 PM
point noted, and forgotten :cool:

Vlad
November 6th, 2006, 12:40 PM
I hate to be a kill joy, but that IP address you listed is also listed in 6 abuse databases. whats up with that?

bbcmicro
November 6th, 2006, 12:44 PM
What's an IP abuse database? Google search reveals links pertaining to random crap and child abuse

Vlad
November 6th, 2006, 12:49 PM
Its a service that allows you to backtrace an IP address to see if it is listed in an abuse database, AKA Blackhole. The one I used out of bordem shows 6 different ones list that IP address as belonging to a server that has been caught spamming or otherwise something abusive.

http://www.dnsstuff.com/

Handy stuff, just don't abuse it....

-VK

atari2600a
November 6th, 2006, 12:50 PM
I don't know, we've had the same IP for like 7 years. (even back in the Kazaa days!)

EDIT: Wait, my brother's always pisses off mods in all the boards he goes to. (apperantly it runs in the family! :p) Maybe that caused it (them)...

Vlad
November 6th, 2006, 12:52 PM
Mines listed too. The previous owner of my static IP apparently was up to no good.

atari2600a
November 6th, 2006, 12:54 PM
Hold on, the server's temporarily down, as my step father's working on the router & also restarted the rig...

atari2600a
November 6th, 2006, 03:28 PM
Server's back up...

atari2600a
November 7th, 2006, 12:31 AM
Server's down again...

OK, now we CHANGED the router! I'd set the firewall to allow port 3784 through, but that would require restarting the router, & my brother's playing WoW & probably will be until 3AM-ish...

mbbrutman
November 7th, 2006, 05:57 AM
You know, I think that it is time that somebody objected to you using this area as a place to post status about your home servers.

If you want to post status about your home servers, put it on a web page that you host and let people read it there. Anything more than a link or an occasional reference to your home servers here is unwelcome noise.