PDA

View Full Version : what happened to old-computers.com?



alker
July 28th, 2007, 01:42 PM
does anybody know? Site isnt working now for some days.. couldnt find answers..

curtis
July 28th, 2007, 05:24 PM
Just checked myself and got a server not found error.

Looks like we might have lost another reference source.

Bummer

Terry Yager
July 28th, 2007, 06:01 PM
Mebbe the owner got tired of all the e*** sellers ripping off his page to fluff-up thier vintage computer listings?

--T

chuckcmagee
July 29th, 2007, 12:08 AM
A *cached* page from 7/23/07 has the following on the page:


7/22/2007
<title>Hacked By CagS</title>...


7/20/2007
<h1>Hacked By LupuS And SiberAsker...


7/20/2007
<script>location="http://lupu...


My bet is he is cussing up a blue streak, trying to recover his website.

Or, as other have guessed, he could have just said "((*&*&" and turned it off.

chuckcmagee
July 29th, 2007, 12:25 AM
Oops, www.old-computers.com doesn't resolve into a IP address anymore. Maybe he did say forget the whole thing.

nige the hippy
July 29th, 2007, 03:19 AM
That site just CAN'T go forever, it's just too good and useful. I tried it yesterday a couple of times too.

chuckcmagee
July 29th, 2007, 02:37 PM
Ooooooo It's Back!! <jump> <jump>

JeffMeunier
August 23rd, 2008, 07:29 AM
How is it that I get a response from this URL:
http://www.old-computers.com/corporate/contact.htm
but not this one:
http://www.old-computers.com
?

What kind of vintage black magic is at work here?

Seein' how the contact page is up, it's tempting to send e-mail to webmaster@old-computers.com to let them know that their site is down. However, I have a sneaking suspicion that they already know. ("What? The site is down? You don't say! Jolly good of you to point that out for us.")

Theory #1: They got hacked (shown already in this thread), went down, sent the vintage computing community into a panic, they came back up (shown already), everyone and their grandfather immediately started to mirror the site, crushed them completely...

I suppose it's not really black magic; more like ISP(http://www.old-computers.com) >> /dev/null.

Now I just wish they'd come back up so I can mirror them.

VintageComputerman
August 23rd, 2008, 09:23 AM
I seem to be getting on, but it's slow.

Tinkerer
August 23rd, 2008, 09:47 AM
No troubles here. It popped right up and loaded in about 2 seconds.

Zeela
August 23rd, 2008, 10:00 AM
It seems to be back now...

Toshiba_Collector
October 16th, 2008, 03:11 PM
I didn't have any problems.

ahm
October 16th, 2008, 03:17 PM
I didn't have any problems.
Great, thanks for jumping on that.

Sharkonwheels
October 16th, 2008, 09:12 PM
Let's see how long it takes to absorb in....


T