PDA

View Full Version : 32GB RAM chips



chuckcmagee
September 14th, 2007, 07:39 AM
I was upgrading to Ultra-Wide-Vista when it said I needed at least 2 TB of free disk space! It also recommended, for max performance, I upgrade to 64GB RAM. Anyone have a 32GB RAM SODIMM to spare?

Druid6900
September 14th, 2007, 08:00 AM
Gee, I think I'll save myself some money and pick up a used Cray XMP-5 from the Netherlands.

Thanks In Advance Tony LMAO

chuckcmagee
September 26th, 2007, 09:32 AM
Shoot, going to need the new 16 core processor too. Those 3d windows jump around too much now.

Mike Chambers
September 27th, 2007, 08:16 PM
Shoot, going to need the new 16 core processor too. Those 3d windows jump around too much now.

you don't have a 16 core cpu? pfft what are you, a l4m3r?

chuckcmagee
September 27th, 2007, 10:01 PM
shhhh - this is in the HUMOR section!

carlsson
September 27th, 2007, 11:58 PM
Unfortunately bloatware is not so much fun. :-/