Image Map Image Map
Tab Content
  • cfenton's Avatar
    July 17th, 2019, 04:22 PM
    cfenton replied to a thread Help Booting CP/NOS in CP/M and MP/M
    As a follow up, I was able to successfully get 2 CP/NOS clients (with the 4KB altair firmware) booting and executing programs from a CP/NET server I...
    10 replies | 317 view(s)
  • cfenton's Avatar
    July 11th, 2019, 03:35 PM
    cfenton replied to a thread Help Booting CP/NOS in CP/M and MP/M
    I actually found a 4KB CP/NOS ROM image here: https://schorn.ch/altair_4.php, and was actually able to just load that at 0xF000 and boot it directly...
    10 replies | 317 view(s)
  • cfenton's Avatar
    July 10th, 2019, 06:19 PM
    cfenton replied to a thread Help Booting CP/NOS in CP/M and MP/M
    Yes, according to their documentation you can just set a starting point other than 0x100 using (so trying to execute the resulting .COM wouldn't...
    10 replies | 317 view(s)
  • cfenton's Avatar
    July 10th, 2019, 04:19 PM
    cfenton replied to a thread Help Booting CP/NOS in CP/M and MP/M
    Thanks! That jiggled some brain cells and I made some more progress debugging. The network config table (just using the defaults in the source) does...
    10 replies | 317 view(s)
  • cfenton's Avatar
    July 9th, 2019, 05:02 PM
    First, an overview: I constructed a simple dual-Z80 system in an FPGA, and the CPUs are connected via a pair of 8-bit FIFOs that are basically...
    10 replies | 317 view(s)
No More Results
About cfenton

Basic Information

Statistics


Total Posts
Total Posts
68
Posts Per Day
0.02
General Information
Last Activity
July 17th, 2019 04:22 PM
Join Date
January 24th, 2008
Referrals
0