Image Map Image Map
Results 1 to 4 of 4

Thread: Power up problem on a Cray EL98

  1. #1

    Default Power up problem on a Cray EL98

    Greetings all,

    A friend and I recently acquired a Cray EL98. On power up we are receiving a Memory PS error. The memory voltage at the test point is 5.4VDC, but since we have no documentation on the EL we don't have a clue if this is a good thing or not. So if there are any EL98 Techs out there, or someone who has a copy of "Cray Y-MP EL Computer System Hardware Troubleshooting and Maintenance Manual (CMM-0431-0A0)" we would really appreciate any assistance with this problem.

    Thanks,
    Dave

  2. Default

    Try calling Cray. They might give you some help on what to do. They'd probably be delighted to hear from you.

    How old is it ?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Stevens Point, Wisconsin
    Posts
    2,315

    Default

    Oohh, a supercomputer just the right size to hug.
    I want one. Until some one gives me one, I guess I'm sol.

    What's it running, UNICOS ?
    Have you looked at CrayDoc ?
    The 5.4 sounds spot-on, but might be off on what I think the memory technology is. Possibly a secondary supply line ?
    How many mem boards are in the beast ?

    Have you tried posting to
    comp.unix.cray
    where the hard-core Cray junkies hang out.

    patscc

  4. #4

    Default

    Well we received a new power supply from a kind sole. The EL boots to System Ready. Unfortunately, we not appear to have a faulty IOS Winchester drive. We have successfully imaged off the contents of the drive and are now searching for a Seagate ST1239N hard drive. Slow but steady progress is being made.

    Cheers

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •