Image Map Image Map
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: How to embed an image

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    in the basement
    Posts
    764

    Default How to embed an image

    I don't quite understand the example given describing
    the BB code list for img.

    Would you please explain the steps needed for uploading
    an image to the post.

    Thank you very much

    ziloo

  2. #2

    Default

    Whenever I want to post an image I simply use the 'Insert Image' button above. It's soooooo much simpler to understand.

    If you're looking for DS/DD or DS/HD 3" or 5" floppy disks, PM me. I've got some new, used, and factory over-labeled disks for sale.

    There is a crack in everything. That's how the light gets in. -- Leonard Cohen
    ☞ Time flies like an arrow; fruit flies like a banana.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    in the basement
    Posts
    764

    Default

    Quote Originally Posted by Stone View Post
    ..... use the 'Insert Image' button above.....
    But where is above????

  4. #4
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Walled Lake, MI
    Posts
    2,939
    Blog Entries
    6

    Default

    Quote Originally Posted by ziloo View Post
    But where is above????
    When you click on Reply or Reply With Quote look on the tool bar right at the top and then select the 3rd icon from the right. (It sort of looks like a picture frame with a tree in it)

  5. #5
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Cincinnati, Ohio USA
    Posts
    245

    Default

    IMG_0077.jpg

    Just testing it.
    PCjr, PC-XT Turbo, 386DX 33, 486 laptop, Pentium 120, Pentium III 400, various old laptops

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by KenEG View Post
    IMG_0077.jpg

    Just testing it.
    That's not a test... this is a test! BTW, this monitor is available.




    PA160222a.jpgPA160221a.jpg
    If you're looking for DS/DD or DS/HD 3" or 5" floppy disks, PM me. I've got some new, used, and factory over-labeled disks for sale.

    There is a crack in everything. That's how the light gets in. -- Leonard Cohen
    ☞ Time flies like an arrow; fruit flies like a banana.

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by Stone View Post
    BTW, this monitor is available.
    I think I might have a matching PC and/or keyboard, somewhere. I'll try to remember to have a look, once my eyes have healed up from the cataract surgery.

  8. #8
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Toronto ON Canada
    Posts
    6,807

    Default

    Quote Originally Posted by Stone View Post
    Whenever I want to post an image I simply use the 'Insert Image' button above. It's soooooo much simpler to understand.
    Guess I'm blind. Can't find it; any chance of a screen shot?

    m

  9. #9

    Default

    Quote Originally Posted by Agent Orange View Post
    When you click on Reply or Reply With Quote look on the tool bar right at the top and then select the 3rd icon from the right. (It sort of looks like a picture frame with a tree in it)
    Quote Originally Posted by MikeS View Post
    Guess I'm blind. Can't find it; any chance of a screen shot?

    m
    Geez, Mike, Didn't AO make it obvious enough?

    Allright, run your mouse over the tools till you see 'Insert Image' in the ToolTip. It's not like you haven't clicked on that icon hundreds of times. It's between 'Unlink' and 'Insert Video'.



    capture_001_12112017_221931.jpg
    Last edited by Stone; November 12th, 2017 at 07:27 PM.
    If you're looking for DS/DD or DS/HD 3" or 5" floppy disks, PM me. I've got some new, used, and factory over-labeled disks for sale.

    There is a crack in everything. That's how the light gets in. -- Leonard Cohen
    ☞ Time flies like an arrow; fruit flies like a banana.

  10. #10
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    in the basement
    Posts
    764

    Default

    Quote Originally Posted by Agent Orange View Post
    When you click on Reply or Reply With Quote look on the tool bar right at the top and then select the 3rd icon from the right. (It sort of looks like a picture frame with a tree in it)


    When I click on "Reply" or "Reply With Quote", I don't get any Tool bar
    at the top of my post box/rectangle/window!!! It is just a blank frame....

    ziloo
    Last edited by ziloo; November 13th, 2017 at 02:49 AM.

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
  •