Image Map Image Map
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: Horror! ABI ICT24 Chip tester Faulty - and Probable Fix

  1. #21
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Burnley, UK
    Posts
    239

    Default

    I should have left what's well enough alone...

    I can't get to the A:> prompt now. The boot disk loads the IMS CP/M version stuff and just locks up:

    WP_20190323_18_34_40_Pro_LI.jpg

    I should have been happy with being able to format disks etc but no - I had to go further and find out why I can't movcpm without a load of garbage on the screen and the system locking up!

    Once again, I've tested every IC on there. The few larger ICs like the cpu, 8255, 8253 - I've substituted with know good ones.

    Maybe my BIOS is chip rotting?
    Last edited by alan8086; March 23rd, 2019 at 11:05 AM.

  2. #22

    Default

    Quote Originally Posted by alan8086 View Post
    I should have left what's well enough alone...

    I can't get to the A:> prompt now. The boot disk loads the IMS CP/M version stuff and just locks up:
    Could your boot disk have become corrupt? Have you got another you could try, before assuming it's a hardware problem? Just a thought.
    CP/M-86 Software Repository www.eolith.co.uk

  3. #23
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Burnley, UK
    Posts
    239

    Default

    Quote Originally Posted by SteveH View Post
    Could your boot disk have become corrupt? Have you got another you could try, before assuming it's a hardware problem? Just a thought.
    Naa, I've got the original boot disks and several copies. They worked fine until this point and now its the same no matter which disk I try.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •